• Interieurstyling voor restaurants – met deurstickers

  13 juni 2017 | News
 • Niet een groot budget om het hele interieur radicaal om te gooien? Dan kom je al een heel eind met een aantal stijlvolle deurstickers. Deze deurstickers zijn full-size en bedekken de hele deur. Doordat ze makkelijk aan te brengen en ook weer te verwijderen zijn, kun je kiezen voor een heel andere stijl zonder dat je complete deuren moet overschilderen (en,bij een huurpand, weer terug in originele staat moet brengen ).

  Deze nieuwe trend begint namelijk door te sijpelen in styling land. En omdat wij gek zijn op mooie, vernieuwende dingen voor een betaalbaar budget willen we deze graag met jullie delen.

  Restaurant restylen

  Wanneer kies je voor restyling? Wanneer een zaak wordt overgenomen spreekt het vaak voor zich om de hele ruimte te rebranden in de stijl van het nieuwe restaurant. Maar vaak vraagt een lang bestaande zaak net zo goed om een make-over. Die keuze wordt vaak bepaalt door budget. “Hoeveel stoppen we er nog in om nieuwe klanten aan te trekken” of wat is nu hetgeen wat je zaak nog aantrekkelijk maakt? Interieurstylisten kunnen je van veel mooie concepten voorzien. Maar als budget of “het zelf willen doen” belangrijk is, kies dan voor elementen die veel verschil maken, maar weinig kosten.

  Waarom deurstickers

  Budget en tijd

  Omdat deurstickers een heel eenvoudige, maar betaalbare optie zijn om in één klap verbetering door te voeren. Ze zijn goedkoper in materiaal  en kosten minder tijd in arbeidsloon om te bevestigen. Als je het vergelijkt met het schilderen van een deur, welke eerst geschuurd moet worden en vervolgens geverfd is de keuze snel gemaakt.

  Trend en tijdloos

  Deurstickers zijn er in vele patronen, zowel hip en trendy als tijdloze stijlvolle ontwerpen. En wil je na een paar jaar wat anders? Dan kun je de stickers goed verwijderen.

  Uniek?

  Heb jij een bijzonder interieur en wil je iets dat echt heel uniek is, dan kun je zelfs deurstickers op maat laten ontwerpen.

  Hier te koop

  Wij worden persoonlijk heel erg blij van de kwaliteit en designs op de webshop van Deurdesigns.nl. Er zijn veel prijsvechters, maar de kwaliteit is niet overal hetzelfde. Door goedkoop materiaal en slechte lijmlagen blijf je vaak teleurgesteld achter met een deur met lijmresten of beschadigingen. Laat je daarom niet verblinden door lage prijzen. Bovendien bieden de meeste webshop deurstickers aan voor een lage prijs voor kleine formaten. Wanneer je op een standaard deurformaat bent uitgekomen betaal je altijd meer.

  Deurdesigns geeft naar onze mening veel kwaliteit voor een budget prijs. Ben jij klant van HorecaMasters? Dan mogen we een kortingscode geven van 10%. Mail ons om de kortingscode te ontvangen!

   

  deursticker restaurant