• Nog meer mogelijkheden

  Maak gebruik van alle mogelijkheden die er zijn om uw restaurant op de kaart te zetten. Onderstaande services kunt u extra aanschaffen bij een website van HorecaMasters.

 • Exclusief webdesign

  Een professionele website van HorecaMasters heeft alles wat u als horeca-eigenaar wilt: de mogelijkheid tot online reserveren, een contact pagina met routebeschrijving en Google Map, uw speciale weekmenu, menukaart en een fotoimpressie van uw restaurant. Wilt u de exclusieve stijlelementen van uw restaurant nog meer terugzien in uw website? Dan kunnen wij een uniek webdesign voor u ontwerpen.

 • Professionele fotoshoot

  Foto's zijn zo ontzettend belangrijk voor een website, ze zijn bepalend voor de hele indruk van uw restaurant. Daarom kunt u een professionele fotoshoot door één van onze fotografen voor een budgetprijs bijkopen bij een website van HorecaMasters! Zo kunt u uw gasten echt een voorproefje geven van de sfeer van uw zaak. Voor maar € 300,- excl. reiskosten heeft u een complete fotoshoot van uw restaurant en eventuele gerechten. (sessie van max. 2 uur)

 • Digitale Nieuwsbrief

  Door een email te sturen met bijzondere informatie over uw restaurant, brengt u gasten op het idee weer eens bij u langs te komen. Social media is een manier, maar niet iedereen maakt er gebruik van en men moet maar net dat moment op facebook zijn om uw bericht voorbij te zien komen. Met een nieuwsbrief heeft u zogezegd meer trefzekerheid, het bericht komt echt aan bij uw gasten. Stuur bijvoorbeeld een speciale feestdagen editie met een Kerst/Paasarrangement. Voor maar € 250 maakt HorecaMasters een tijdloos nieuwsbriefdesign met gratis emailservice én kan iedereen zich via uw website makkelijk aan of afmelden!

 • Online bestellen

  Nog meer klanten bedienen met hetzelfde aantal couverts in uw zaak, hoe kan dat? Door uw klanten de mogelijkheid te geven bij u eten af te halen! Door de uitermate klantvriendelijke bestelservice aan uw website te koppelen, kunt u ook online bestellen aannemen. Denk aan een service als thuisbezorgd.nl, maar dan beter en goedkoper! U kunt zelfs een telefonische melding ontvangen wanneer er een nieuwe bestelling binnenkomt. Deze service wordt aangeboden door onze partner LekkerLatenKoken. We integreren hun bestel-functie met onze websites. Neem contact op voor de tarieven en mogelijkheden.