• Nog meer mogelijkheden

  Maak gebruik van alle mogelijkheden die er zijn om uw restaurant op de kaart te zetten. Onderstaande services kunt u extra aanschaffen bij een website van HorecaMasters.

 • Exclusief webdesign

  Een professionele website van HorecaMasters heeft alles wat u als horeca-eigenaar wilt: de mogelijkheid tot online reserveren, een contact pagina met routebeschrijving en Google Map, uw speciale weekmenu, menukaart en een fotoimpressie van uw restaurant. Wilt u de exclusieve stijlelementen van uw restaurant nog meer terugzien in uw website? Dan kunnen wij een uniek webdesign voor u ontwerpen.

 • Professionele fotoshoot

  Foto's zijn zo ontzettend belangrijk voor een website, ze zijn bepalend voor de hele indruk van uw restaurant. Daarom kunt u een professionele fotoshoot door één van onze fotografen voor een budgetprijs bijkopen bij een website van HorecaMasters! Zo kunt u uw gasten echt een voorproefje geven van de sfeer van uw zaak. Voor maar € 250,- excl. reiskosten heeft u een complete fotoshoot van uw restaurant en eventuele gerechten. (sessie van max. 2 uur)

 • Digitale Nieuwsbrief

  Door een email te sturen met bijzondere informatie over uw restaurant, brengt u gasten op het idee weer eens bij u langs te komen. Social media is een manier, maar niet iedereen maakt er gebruik van en men moet maar net dat moment op facebook zijn om uw bericht voorbij te zien komen. Met een nieuwsbrief heeft u zogezegd meer trefzekerheid, het bericht komt echt aan bij uw gasten. Stuur bijvoorbeeld een speciale feestdagen editie met een Kerst/Paasarrangement. Voor maar € 200 maakt HorecaMasters een tijdloos nieuwsbriefdesign met gratis emailservice én kan iedereen zich via uw website makkelijk aan of afmelden!

 • Google fotografie

  Met een Google fotoshoot kunt u uw positie in Google verbeteren. Door gebruik te maken van bijzondere foto's, gemaakt door onze Google-gecertificeerde fotograaf kunt u mensen via Google virtueel rondleiden in uw restaurant.