• Professionaliteit voor een gastvriendelijke prijs

  Wilt u volledig ontzorgd worden en in korte tijd uw site online? Dan heeft u al vanaf € 1000 een professionele website compleet met foto's, menukaarten etc. U krijgt dus een website die helemaal af is. Bovendien komt onze fotograaf professionele foto's maken van uw horeca gelegenheid. Bent u behendig met Wordpress, of kent u iemand die voor u de teksten en foto's in de site wil zetten? Dan bent u al voor € 250,- klaar (excl. BTW).

 • Gewoon eerlijke bedragen

  Websites worden steeds vaker op abonnementsbasis aangeboden, maar ondernemers willen liever zelf de kosten in de hand houden. Om die reden bieden wij de mogelijkheid tot éénmalige aanschaf van een website. U kiest zelf of u de website up-to-date wilt houden met een support abonnement. Met een website van HorecaMasters bent u de komende jaren verzekerd van een professionele horeca website. Bovendien heeft u tot een jaar na aanschaf recht op de laatste update van het websysteem.

 • Exclusief webdesign

  Een professionele website van HorecaMasters heeft alles wat u als horeca-eigenaar wilt: de mogelijkheid tot online reserveren, een contact pagina met routebeschrijving en Google Map, uw speciale weekmenu, menukaart en een fotoimpressie van uw restaurant. Wilt u de exclusieve stijlelementen van uw restaurant nog meer terugzien in uw website? Dan kunnen wij een uniek webdesign voor u ontwerpen.

 • Wat koopt u

  Compleet Exclusief
  Éénmalige opzetkosten (excl. BTW) € 1000 € 2450
  Opzet en design
  Onbeperkt aantal pagina's
  Reserveringsformulier
  Gratis horeca tips
  Vullen met tekst en foto's
  Photoshoot
  Maatwerk design
  Support & Updates € 100 p/j € 100 p/j

  Stuur mij meer informatie