• De wintermaanden zijn de ideale voorbereiding voor een vol terras in het voorjaar en zomer. Heel veel restaurateurs focussen ook op de warme dagen voor de omzet en nemen de rustige wintermaanden voor lief. Als zijnde "daar is weinig aan te doen". Wist u dat u juist in deze tijd gebruik kunt maken van diverse promotie middelen om ook vanavond nog uw restaurant vol te krijgen? Bij HorecaMasters geven we u regelmatig tips hoe u dat eenvoudig kunt doen. Bij deze geven we er alvast één kado: een vaste dag in de week voor uw vaste klanten.

    Vaste speciale middag/avond
    Heeft u bijvoorbeeld altijd een rustige dinsdagavond? U hoeft niet persé gebruik te maken van Groupon-achtige acties (hoewel deze op korte termijn vaak wel een tijdelijk redmiddel kunnen zijn) om uw restaurant vol te krijgen. Zo hebben enkele klanten van ons al succes behaald met een "Woensdag Biefstukdag" of een "eten wat de pot schaft-avond". Door iedere week voor een scherpe prijs een vaste formule te hebben, komen loyale klanten regelmatig bij u aanschuiven. Zorg dat het een vertrouwde beleving wordt voor de gast en verwelkom ze alsof ze iedere dag komen! Gegarandeerd succes.

    (let op: zorg voor continue kwaliteit en een "waar voor je geld"-gevoel. Een gast heeft direct door als ze goedkope liflafjes krijgen voorgeschoteld, omdat u zoveel mogeljk marge probeert te halen!)