• Masterchefs in webdesign

    Wat ons bijzonder maakt is ons horeca-specialisme en gebruiksvriendelijk systeem

  • Wij zijn gespecialiseerd in het maken van websites voor de Horeca. Waarom? Het eerste visitekaartje voor uw restaurant is uw website. En wij vinden dat het in de online wereld allemaal best wat beter kan: goedkoper en sneller.

    HorecaMasters helpt ieder restaurant, lunchroom of lounge aan een professionele online aanwezigheid. Uw website is steeds vaker de eerste kennismaking met uw restaurant. Hoe uitnodigender uw website, hoe groter de kans dat gasten daadwerkelijk voor uw zaak kiezen. Het HorecaMasters team beschikt over een dijk aan specialistische kennis in online marketing. We hebben verschillende expertises gebundeld om een optimaal servicepakket te kunnen leveren aan de horeca: webdesign, marketing, fotografie en logo-designers.

    Vrijheid en Gebruiksvriendelijkheid

    Al onze websites draaien op Evolved, ons eigen CMS systeem. Wij maken gebruik van een speciaal systeem, waarmee mensen ZONDER webdesign kennis EENVOUDIG een website kunnen aanpassen. Zo zit u nooit vast aan dure developers als u het even anders wilt, en heeft u uw seizoensmenu in 2 minuten bijgewerkt.

  • HorecaMasters: webspecialist voor de horecabranche